opskrift-online.dk opskrift-online.dk din online kogebog

Suppe

Kartoffelsuppe

Til 4 person(er)

Ingridienser

500 gr kartofler
2 forårsløg
2 dl mælk
2 spsk. piskefløde
1 spsk. olie
2 dl bouillon
Salt
Pebber
 

Fremgangsmåde

Skræl kartofler, og skær dem i grove tern. Kartoflerne koges i 3 dl vand, i en gryde med låg. Forårsløg skæres i ½ cm tynde skiver, og svitses i olie. Tilsæt vand til forårsløgene, og lad det simre i ca. 10 min. Hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt mælk og bouillon. Kartofler blendes, og hældes sammen med forårsløg. Retten varmes op igen, og salt/pebber tilføjes. Hæld piskefløden i, og rør rundt, så fløden bliver blandet i suppen.



Kommentarer
Skriv en kommentar
Navn:

*
Email:
**
Hjemmeside:
Kommentar:

*
Hvad er 2+tre?
*
* Skal udfyldes.
** Email skal udfyldes, men vil ikke blive vist.
SmoothieSuppeHovedretterSalaterDesserterBabymadHjemmesyltningKageBrødBMIDe 8 kostråd