opskrift-online.dk opskrift-online.dk din online kogebog

Brød

Glutenfri Calzone

Til 4 person(er)

Ingridienser

Ca. 500 gram glutenfri mel
Ca. 5 dl vand
1 pakke tørgær
Kødsovs
Revet ost
 

Fremgangsmåde

Bland en glutenfri dej af de meltyper som du ønsker med vand og tørgær. Du kan eventuelt benytte noget A38 i stedet for noget af vandet.

Lad dejen hæve i 20-30 minutter og fordel den i et tyndt jævnt lag på et stykke bagepapir så dejen bliver formet som en amerikansk fodbold.

Fordel kødsovsen på halvdelen af dejen, strø lidt ost over og fold calzonen sammen med bagepapiret rundt om.

På denne måde vil du ikke skulle kæmpe med den glutenfrie dej som nemt kommer til at hænge fast i bagepapiret.

Calzonens kanter presses let sammen og bagepapiret løftes over på en bageplade.

Gentag processen med de øvrige calzoner og lad dem hæve i 20-30 min.

Bages ca. 20 min i en forvarmet ovn ved 210 grader.



Kommentarer
Skriv en kommentar
Navn:

*
Email:
**
Hjemmeside:
Kommentar:

*
Hvad er 2+tre?
*
* Skal udfyldes.
** Email skal udfyldes, men vil ikke blive vist.
SmoothieSuppeHovedretterSalaterDesserterBabymadHjemmesyltningKageBrødBMIDe 8 kostråd