opskrift-online.dk opskrift-online.dk din online kogebog

Brød

Glutenfri majs knækbrød

Til 4 person(er)

Ingridienser

1½ dl rismel
1 dl vand
½ dl olie
½ dl havregryn
½ dl solsikkefrø
½ dl hørfrø
½ dl græskarkerner
½ dl sesamfrø
½ tsk bagepulver
½ tsk salt
 

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne i en skål. Rør godt til massen bliver klistret og sammenhængende.

Put dejen på et stykke bagepapir, og læg et bagepapir ovenpå. Rul dejen tyndt ud mellem de to stykker bagepapir, og fjer det øverste stykke.

Skær forsigtigt i dejen så man får de størrelser knækbrød som man ønsker. Brug evt en pizza kniv.

Knækbrødene bages i ca. 25 min ved 180 grader.



Kommentarer
Skriv en kommentar
Navn:

*
Email:
**
Hjemmeside:
Kommentar:

*
Hvad er 2+tre?
*
* Skal udfyldes.
** Email skal udfyldes, men vil ikke blive vist.
SmoothieSuppeHovedretterSalaterDesserterBabymadHjemmesyltningKageBrødBMIDe 8 kostråd